Onze passie

Bronto is een pionier op het gebied van brandmarketing. We zijn een collectief van creatieve individuen met diverse achtergronden. We werken samen zodat we een exclusief aanbod kunnen creëren voor onze klanten. Ons creatief inzetten om online oplossingen te creëren is niet alleen ons werk, het is onze passie.

...

Ruim 10 jaar

Wij zijn al sinds 2008 bezig met het bedenken, ontwikkelen en implementeren van technische SEO en growth-hackingstrategieën. Als ondernemers waren wij ons eigen proefkonijn. Op zoek naar de juiste strategie hebben wij ons gespecialiseerd in online marketing. Zo hebben we onze eigen handelsmerken naar ongekende hoogte kunnen brengen.

...

Meet Our Great  Small  Team


Maak kennis met ons team dat geweldige producten maakt.

Mohamed Baba Co-Founder

Product Owner / Search Strategist

Louay Hamo Founder

Head of Design and Development

Mahir Zekari Co-Founder

Product Owner / Marketeer

Noor van der Weegen

Big Data Analist

Denis Majstoroviç

Director of Photography

Roniet van Bakel

Content Marketing

Marco de Vries

Video & Visuals

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures

Our Secret Story


Niet wetend wat we vandaag de dag zouden weten.

 1. Trials and Errors

  De dan nog 18-jarige Louay start met het experimenteren met HTML en het leggen FTP-connecties om een simpele homepage te lanceren die hij destijds met Microsoft Frontpage in elkaar leert knutselen. Na vele frustraties en dagen vol trials and errors lukt het om de eerste connectie te maken. De liefde voor web was ontstaan!

 2. 2 jaar later

  Inmiddels gaat het programmeren van websites Louay goed af en heeft hij enkele opdrachten gedaan voor vrienden en familie. Hij leert met de dag nieuwe technieken en heeft zich in 2 jaar tijd in razend tempo ontwikkeld. Ook heeft hij inmiddels voor twee reclamebureaus (Groen Promotie en STS Reclame) gewerkt en runt hij vanuit zijn zolderkamer Xstream Multimedia Design (XMD).

 3. Een e-mail vol vriendschap

  Op een dag ontvangt Louay een e-mail van de dan 20-jarige Mohamed Baba (Co-Founder, E-vent Entertainment). Deze was onder de indruk van het werk van Louay en vroeg zich af of XMD enkele opdrachten wilde uitvoeren voor E-vent Entertainment. Na één kennismaking was het duidelijk, deze samenwerking zou niet van korte duur zijn. Een ware vriendschap ontstaat met een gezamenlijke passie voor coding.

 4. Houston we have a problem

  Na het lanceren van diverse interne projecten ontstond een probleem. Ieder project draaide op meerdere domeinen, en bestaat uit een hostingpakket en een managementsysteem met unieke database. De ontdekking van een kleine spelfout zorgde voor een enorme hoeveelheid werk. Deze spelfout moest namelijk handmatig op elk van de 19 draaiende websites handmatig aangepast worden. Dit moest anders.

 5. Een initiële idee voor Multi-branding ontstond

 6. The Fire of a Candle

  Skills op de proef.

 7. Oprichting Bronto Media

 8. Een werkend Prototype

  Hergebruik van statische elementen met een dynamische structuur.

 9. Opening kantoor Breda

  In 2010 verhuist Bronto Media naar het bourgondische Breda om een geheel nieuw avontuur aan te gaan. Samen met E-vent Entertainment gaan ze aan de slag met het ontwikkelen van oplossingen voor de huidige problemen binnen multibranding.

 10. And Then There Was Light

  A Pool of Elements.

 11. De nieuwe infrastructuur adopteren

  Migratie van bestaande (draaiende) projecten.

 12. The 1st 500

  In deze fase van het avontuur ontwikkelt Bronto meer dan 500 websites en werden nieuwe projecten gelanceerd alsof het niets was. Niet omdat het moest, maar omdat het kon en vooral leuk was. Bronto’s domeinen verschenen overal in de zoekmachines.

 13. De juiste richting

  De werkwijze van Bronto blijkt te werken. Dit is te zien in de leads en de conversie. Daarnaast proberen vele bedrijven deze werkwijze na te bootsen, maar blijken dit na korte tijd te staken en eieren te kiezen voor hun geld.

 14. The Second Prototype

  Een nieuwe explosie ontstond en een efficiënte werkwijze was gecreëerd op server-level. Tevens heeft Bronto de strategie zodanig onder de knie dat er een Hybridesysteem is ontwikkeld.

 15. Overname Bronto.nl

 16. Bronto Multibrand Marketing was born

 17. A Visionary Environment

  Een Multi-Brand Management Platform als een SaaS-applicatie met een eigen Marketplace en Monizationsysteem.